Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Wij zijn er om onze klanten te helpen. Dit varieert van media advies, tot website analyse, marketingplannen, maar ook trainingen, workshops en detachering bij onze klanten op kantoor.

Iedere klant, maar ook ieder project is anders. Om die reden starten wij altijd met een vrijblijvende en gratis kennismaking om te kijken hoe wij het beste kunnen helpen en óf wij wel nodig zijn voor de klant.

Op deze pagina een verdere beschrijving van de diensten die wij aanbieden:

  • Media- en marketing advies
  • Data en analyse
  • Offline media advies en inkoop
  • Online media advies en inkoop
  • Social media
  • Trainingen
  • Detachering
zoekhelden diensten

Media- en marketing advies

Doordat wij snappen dat media inzet alleen werkt als de randvoorwaarden goed zijn willen wij ons hier graag ook mee bemoeien. Door een open samenwerking aan te gaan, waarbij wij hetzelfde doel hebben als onze klanten kunnen wij meedenken en adviseren over de bredere marketingdoeleinden.

Daarnaast is onze kerntaak klanten adviseren hoe zij hun doelgroep kunnen bereiken en doelstelling kunnen behalen middels media. Ook wanneer klanten contractueel vastzitten aan inkoopbureaus kunnen wij helpen met het opstellen van een advies.

Data en analyse

Wij geloven dat je pas kunt communiceren wanneer je weet wat je wilt met de communicatie en dit zo goed mogelijk kunt mee meten.
Ook de data die er reeds voor handen is kan veel inzichten geven om een campagne goed in te zetten. Een grondige analyse en een gedegen meetplan zijn bij ons ook altijd de eerste stap voordat we gaan communiceren.

Doordat steeds meer programmatic kan worden ingekocht wordt onze rol steeds belangrijker. Want hoe schrijven wij behaalde doelen toe? Welk kanaal zit waar in de funnel? En nog veel meer data gerelateerde vragen doen dagelijks de ronde aan de Brouwersgracht.

Daarnaast hebben wij een eigen dashboard, welke wij op maat maken voor iedere klant. Hierin staan zowel de eigen kanalen als de ingekochte media kanalen.

Offline media advies en inkoop

Met meerdere helden die meer dan 13 jaar offline media strategie en inkoop doen kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij een uitzonderlijk ervaren team hebben die de beste adviezen geven.

Omdat wij gekozen hebben voor een business model dat 100% op uurbasis werkt verdienen wij niet aan media inkoop. Om deze reden vragen wij onze klanten de offline media bedragen zelf of vooruit te betalen.

Online media advies en inkoop

De lijst aan beschikbare online middelen wordt alsmaar langer en gelukkig hebben wij bij Zoekhelden bijna 10 mensen die continu bezig zijn met deze nieuwe ontwikkelingen.

Omdat wij gekozen hebben voor een business model dat 100% op uurbasis werkt verdienen wij niet aan media inkoop. Om deze reden mogen onze klanten de media facturen ook zelf betalen.

Social media

Sociale media vormen een steeds groter deel van onze tijdsbesteding en dus een steeds belangrijker kanaal voor merken om te communiceren met hun doelgroep.

Binnen ons bedrijf is social een aparte afdeling die zich bezighoudt met de kennis ontwikkeling van de andere Zoekhelden en onze klanten.
Daarnaast worden hier strategieën bedacht voor merken die middels social media doelen willen behalen. Hierbij start het vaak met een contentkalender, het creëren van content en pas daarna volgt het advies over de media inkoop.

Trainingen

Ons idee is dat slimmere klanten leidt tot betere discussies en betere discussies leiden tot effectievere campagnes. Drie maal per jaar organiseren wij De Helden Sessies, waarbij er met een groep klanten en partners een specifieke onderwerp wordt behandeld. Lees hierover hieronder meer!

We merken vaak dat klanten behoefte hebben aan een meer persoonlijke aanpak, waarbij hun bedrijf en hun data echt centraal staat. Daarvoor geven wij ook trainingen aan bedrijven en zelfs 1-op-1 trainingen aan marketeers.

Detachering

Wij willen onze klanten helpen. Dat is de basis van ons bedrijf. Dus wanneer wij horen dat onze klanten personele problemen hebben zijn wij in staat hierop in te spelen door een held op locatie neer te zetten. Eenmalig, een maand of zelfs langer dan dat.

Omdat wij hetzelfd rekenen als de gemiddelde freelancer, maar niet 1, maar 11 Zoekhelden ter beschikking hebben, is dit in de praktijk een win-win situatie.

Helden Sessies

De Helden Sessies is de verzamelnaam voor een reeks aan trainingen en workshops die wij aanbieden. Dit doen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook voor partnerbureaus, oude bekenden en vrienden van klanten. Het doel is altijd om de deelnemers van elkaar te laten leren en met name om zelf aan de slag te gaan, met echte data.

Vooralsnog hebben wij de volgende sessies gegeven;
- Google Analytics; van basis tot gevorderd
- Google Analytics; gevorderd en meer
- Google Adwords; de basis van het adverteren
- Social media; content en advertising basis
- Online media; het landschap

Heb je interesse in 1 van de sessies meld je dan alvast aan via onderstaande link en ontvang vrijblijvend een uitnodiging voor de eerstvolgende Helden Sessie.

Schrijf je in

Toe aan een verfrissend gesprek met enthousiaste helden?

Bel 020 705 96 80, mail marcel@zoekhelden.nl of
bezoek ons aan de Brouwersgracht in Amsterdam

Brouwersgracht 266-1
1013HG, Amsterdam

KvK Amsterdam 63326191
BTW-nr, NL855187670B01