Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Wij zijn er om onze klanten te helpen. Dit varieert van media advies, tot website analyse, marketingplannen, maar ook trainingen, workshops en detachering bij onze klanten op kantoor.

Iedere klant, maar ook ieder project is anders. Om die reden starten wij altijd met een vrijblijvende en gratis kennismaking om te kijken hoe wij het beste kunnen helpen en óf wij wel nodig zijn voor de klant.

Op deze pagina een verdere beschrijving van de diensten die wij aanbieden:

  • Media- en marketing advies
  • Data en analyse
  • Offline media advies en inkoop
  • Online media advies en inkoop
  • Social media
  • Trainingen
  • Detachering
zoekhelden diensten

Media- en marketing advies

Doordat wij snappen dat media inzet alleen werkt als de randvoorwaarden goed zijn willen wij ons hier graag ook mee bemoeien. Door een open samenwerking aan te gaan, waarbij wij hetzelfde doel hebben als onze klanten kunnen wij meedenken en adviseren over de bredere marketingdoeleinden.

Daarnaast is onze kerntaak klanten adviseren hoe zij hun doelgroep kunnen bereiken en doelstelling kunnen behalen middels media. Ook wanneer klanten contractueel vastzitten aan inkoopbureaus kunnen wij helpen met het opstellen van een advies.

Data en analyse

Wij geloven dat je pas kunt communiceren wanneer je weet wat je wilt met de communicatie en dit zo goed mogelijk kunt mee meten.
Ook de data die er reeds voor handen is kan veel inzichten geven om een campagne goed in te zetten. Een grondige analyse en een gedegen meetplan zijn bij ons ook altijd de eerste stap voordat we gaan communiceren.

Doordat steeds meer programmatic kan worden ingekocht wordt onze rol steeds belangrijker. Want hoe schrijven wij behaalde doelen toe? Welk kanaal zit waar in de funnel? En nog veel meer data gerelateerde vragen doen dagelijks de ronde aan de Brouwersgracht.

Daarnaast hebben wij een eigen dashboard, welke wij op maat maken voor iedere klant. Hierin staan zowel de eigen kanalen als de ingekochte media kanalen.

Offline media advies en inkoop

Met meerdere helden die meer dan 13 jaar offline media strategie en inkoop doen kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij een uitzonderlijk ervaren team hebben die de beste adviezen geven.

Omdat wij gekozen hebben voor een business model dat 100% op uurbasis werkt verdienen wij niet aan media inkoop. Om deze reden vragen wij onze klanten de offline media bedragen zelf of vooruit te betalen.

Online media advies en inkoop

De lijst aan beschikbare online middelen wordt alsmaar langer en gelukkig hebben wij bij Zoekhelden bijna 10 mensen die continu bezig zijn met deze nieuwe ontwikkelingen.

Omdat wij gekozen hebben voor een business model dat 100% op uurbasis werkt verdienen wij niet aan media inkoop. Om deze reden mogen onze klanten de media facturen ook zelf betalen.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zo wordt er gemiddeld 97 minuten per dag op social platformen doorgebracht. Ze zijn dus een onmisbaar instrument geworden in de communicatie tussen merk en consument.

Binnen Zoekhelden hebben we een aparte social afdeling met drie dames die alles weten van social media. Ze weten precies hoe social media kunnen werken voor bedrijven. Ze houden zich onder andere bezig met webcare, contentkalenders, content creatie, adverteren, de kennisontwikkeling van Zoekhelden zelf en onze klanten, nieuwe trends spotten en inspiratie opdoen. Het inzetten van een Instagram Story, Reel, IGTV of een influencercampagne? Peanuts!

Ben jij benieuwd hoe wij jouw merk verder kunnen helpen op de social media kanalen?
Lees hier verder!

Trainingen

Helden Sessies is de verzamelnaam voor een reeks aan trainingen en workshops die wij aanbieden. Dit doen wij al sinds 2014. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor partnerbureaus, marketeers, oude bekenden of vrienden van klanten.
Lees hieronder meer over deze Helden Sessies!

Detachering

Wij willen onze klanten helpen. Dat is de basis van ons bedrijf. Dus wanneer wij horen dat onze klanten personele problemen hebben zijn wij in staat hierop in te spelen door een held op locatie neer te zetten. Eenmalig, een maand of zelfs langer dan dat.

Omdat wij hetzelfde rekenen als de gemiddelde freelancer, maar niet 1, maar 16 Zoekhelden ter beschikking hebben, is dit in de praktijk een win-win situatie.

Helden Sessies

Helden Sessies is de verzamelnaam voor een reeks aan trainingen en workshops die wij aanbieden. Dit doen wij al sinds 2014. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor partnerbureaus, marketeers, oude bekenden of vrienden van klanten.

De Helden Sessies geven wij klassikaal. Met meerdere relaties bij elkaar in een (digitale) ruimte, maar ook specifiek voor bepaalde bedrijven, of 1-op-1. Deze laatste vormen zijn populair. We merken vaak dat klanten behoefte hebben aan een meer persoonlijke aanpak, waarbij hun bedrijf en hun data echt centraal staat. Deze persoonlijke aandacht geven wij graag. Wij geloven dat slimmere klanten leiden tot betere discussies. En betere discussies leiden tot effectievere campagnes!

Het doel van de Helden Sessies is om de belangrijkste theorie te leren en te snappen en met name om zelf aan de slag te gaan, met echte data.

Wil jij een training voor jouw bedrijf? Of ben je marketeer en zoek je een 1-op-1 training? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Heb je meer interesse om aan te haken bij de klassikale sessies, vul dan het formulier in voor data, kosten en beschikbaarheid. Deze sessies staan continu op onze agenda:
- Google Analytics; van basis tot gevorderd
- Google Analytics; gevorderd en meer
- Google Adwords; de basis van het adverteren
- Facebook & Instagram; content en advertising basis
- Online media; kanalen versus doelstelling
- Pinterest; wat moet je ermee?

Hopelijk tot snel!

Schrijf je in

Toe aan een verfrissend gesprek met enthousiaste helden?

Bel 020 705 96 80, mail marcel@zoekhelden.nl of
bezoek ons aan de Brouwersgracht in Amsterdam

Brouwersgracht 224,
1013HE, Amsterdam

KvK Amsterdam 63326191
BTW-nr, NL855187670B01