Social Content Held gezocht!

Social Content Held gezocht!

Gek van, en goed in copy schrijven? Wij zoeken per direct iemand die ons Content Team komt versterken!

Met veel aandacht en liefde werken wij voor, en samen met meer dan 60 zeer uiteenlopende klanten aan hun marketingplannen. Velen daarvan helpen wij met hun (social)contentstrategie en uitvoering daarvan.

Functieomschrijving

Een kameleon. Say what? Uiteenlopende merken betekent uiteenlopende doelgroepen. En dat betekent dat je het privilege hebt als content teamlid van Zoekhelden, om verschillende tone of voices aan te meten. Of het nou voor een hypotheekverstrekker, supermarkt of een hip jassenmerk is; jij weet de juiste snaar te raken met iedere advertentietekst of social content post. Vind je het ook leuk om long copy te schrijven? Dan kan je bij ons lekker los op blogs voor diverse klanten.

Bij een goede social aanpak hoort ook het oppakken van webcare op de ingezette social kanalen. Dus de dag beginnen we met ‘een rondje langs de velden’ zoals we dat noemen. Dan pakken we vragen op en geven we wat liefde aan enthousiaste fans van onze klanten.

Functie-eisen

Kennis van sociale media en de eindeloze mogelijkheden hiervan is een vereiste voor deze functie. Dus gaat jouw social hart sneller kloppen van de nieuwe features als Instagram Reels, dan zoeken we jou! Kan je ook een aardig plaatje photoshoppen? Nice! Dit laatste is geen vereiste voor deze functie (maar je hebt stiekem wel een streepje voor).

Naast het creëren van content, zoeken wij ook iemand die ondersteuning kan bieden aan onze Social Advertising Campagne helden bij drukte. Heb je ervaring in het boosten van social posts? Bij ons krijg je de kans om deze vaardigheden verder te ontwikkelen!

We zijn op zoek naar iemand met minimaal twee jaar ervaring in copy & content creatie of een soortgelijke functie.

Naast een meer dan marktconform salaris bieden we jou plek op ons kantoor aan de mooiste gracht van Amsterdam: de Brouwersgracht!

Kan jij jezelf vinden in deze beschrijving? Dan drinken we graag een kopje koffie met je. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Mail je reactie en CV naar solvi@zoekhelden.nl en marc@zoekhelden.nl

Toe aan een verfrissend gesprek met enthousiaste helden?

Bel 020 705 96 80, mail marcel@zoekhelden.nl of
bezoek ons aan de Brouwersgracht in Amsterdam

Brouwersgracht 224,
1013HE, Amsterdam

KvK Amsterdam 63326191
BTW-nr, NL855187670B01