Zoekhelden zoekt Campagne Consultant

Zoekhelden zoekt Campagne Consultant

Vacature Campagne Consultant (1FTE)

Wij zijn een enthousiast, eerlijk en bereikbaar media-adviesbureau voor ondernemende bedrijven. Door niet het budget centraal te zetten, maar de doelstelling van een klant worden wij uitgedaagd om verder te kijken dan de P van promotie. Wij werken volledig op uurbasis. Hierdoor weet de adverteerder zeker dat hij eerlijk, objectief, advies krijgt én dat wij bondgenoot worden om de campagne te laten slagen. En dat verbond is dan ook nog met de leukste mediaspecialisten van Nederland! Vanuit ons kantoor op de prachtige Brouwersgracht, werken wij met een team van veertien Zoekhelden voor ruim vijftig prachtige merken aan online en offline campagnes in Nederland en ver daarbuiten.

Over de functie

Als Campagne Consultant ben je verantwoordelijk voor de core business van Zoekhelden; namelijk de lopende campagnes. Je zult de media inzet voor onze klanten opzetten, monitoren en verbeteren op de diverse (online) media kanalen. Daarnaast heeft de Campagne Consultant de taak om zelf plannen te maken. En natuurlijk zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden.

Over de primaire verantwoordelijkheden

De primaire verantwoordelijkheden zijn onder te verdelen in:
– Zelfstandig plannen maken en andere helden hierin aansturen
– Optimalisaties van een aantal lopende campagnes
– Begeleiding van lopende campagnes waarvoor plannen zijn gemaakt.

Over wat we hiermee eigenlijk bedoelen

Zelfstandig plannen maken en Campagne Planners hierin aansturen
Op de hoofdlijnen is de Campagne Manager verantwoordelijk voor plannen en evaluaties. De daadwerkelijke invulling hiervan zal de verantwoordelijkheid van de Campagne Planner zijn. Jij als Campagne Consultant vormt de schakel  tussen de Campagne Manager en de Campagne Planner. Hierbij zal gelden dat het maken van plannen en evaluaties soms deels, en soms volledig bij de Campagne Consultant komt te liggen.

Optimalisatie van Account klanten campagnes
Er is altijd een gedeelde verantwoordelijk voor lopende campagnes. Deze zal ook deels bij de Campagne Consultant liggen.

Begeleiding van lopende campagnes waarvoor plannen zijn gemaakt
De rol van Campagne Consultant is een belangrijke rol binnen Zoekhelden. De plannen en evaluaties zijn namelijk het tastbare product van de service die wij leveren. Continue begeleiding en controle hiervan vinden wij noodzakelijk om onze campagnes succesvol uit te kunnen rollen. Kortom; er bovenop zitten dus.

Over jouw werkweek

Hoe jouw werkweek er ongeveer uit komt te zien? Jouw week zal voor 50% bestaan uit optimalisaties en updates geven aan onze klanten. 30% zal bestaan uit het maken van plannen en evaluaties. 10% reserveren we voor je eigen ontwikkeling en de andere 10% zullen interne meetings zijn. Niet in deze percentages meegenomen – maar evengoed belangrijk – zijn onze goed verzorgde lunches, vele borreltjes en feestjes.

Ben je er nog? Mooi!

Word jij hier enthousiast van en heb jij minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie? Dan ben jij hopelijk de volgende Zoekheld. We kijken uit naar je sollicitatie!  Je kunt ‘m sturen naar marc@zoekhelden.nl

PS Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Toe aan een verfrissend gesprek met enthousiaste helden?

Bel 020 705 96 80, mail marcel@zoekhelden.nl of
bezoek ons aan de Brouwersgracht in Amsterdam

Brouwersgracht 266-1
1013HG, Amsterdam

KvK Amsterdam 63326191
BTW-nr, NL855187670B01