Zoekhelden zoekt Technisch Manager

Zoekhelden zoekt Technisch Manager

Vacature Techniek & Meting

(1 FTE)

Over Zoekhelden


Wij zijn een enthousiast, eerlijk en bereikbaar media-adviesbureau voor ondernemende bedrijven. Door niet het budget centraal te zetten, maar de doelstelling van een klant worden wij uitgedaagd om verder te kijken dan de P van promotie. Wij werken volledig op uurbasis. Hierdoor weet de adverteerder zeker dat hij eerlijk, objectief, advies krijgt én dat wij bondgenoot worden om de campagne te laten slagen. En dat verbond is dan ook nog met de leukste mediaspecialisten van Nederland! Vanuit ons kantoor op de prachtige Brouwersgracht, werken wij met een team van veertien Zoekhelden voor ruim vijftig van de allermooiste merken aan online en offline campagnes in Nederland en ver daarbuiten.

Over de functie

Bij Zoekhelden streven we ernaar om elke campagne te starten met een correcte data verzameling. De Technisch Manager draagt verantwoordelijk voor de inzichten in klantdata. Daarnaast is de Technisch Manager verantwoordelijk voor een correcte inrichting van onder meer Google Tag Manager, Google Analytics en volledige metingen via systemen van bijvoorbeeld Adform, Adwords, Facebook en LinkedIn. De Technisch Manager staat aan de basis van de input die nodig is voor het Zoekhelden Dashboard. Dashboards worden opgezet naar de wensen van de klant en onze campagne managers.

Over de primaire verantwoordelijkheden

Deze zijn onder te verdelen in:

  • Uniforme meetplannen opstellen
  • (Campagne)metingen instellen
  • Gestructureerde dataverzameling verzorgen
  • Datavisualisatie ten behoeve van rapportages / dashboards
  • Correct en structureel uren schrijven

De output van bovenstaande verantwoordelijkheden is de basis voor:

  • Inzicht te bieden aan onze klanten (wat gebeurt er allemaal?)
  • Monitoring en optimalisatie
  • Efficiënte rapportages
  • Interne dashboards en dashboards voor klanten

Over wat we hier eigenlijk mee bedoelen

Meetplannen: uniforme meetplannen voor onze klanten zijn de basis voor alle werkzaamheden binnen Zoekhelden. Dit is het startpunt voor alle klanten van Zoekhelden, bij elke campagne.

Metingen instellen: zorg dragen dat meetplannen correct wordt geïmplementeerd. Hieronder valt dus dat de Tag Manager correct is ingericht, de juiste codes mee gaan om in Analytics de data te verzamelen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de juiste metingen worden ingesteld voor de advertentieplatformen waar wij mee werken.

Dataverzameling: het hart van de dataverzameling is onze data tool. Doel is om alle data hier bij elkaar te verzamelen, verder te structureren (waar nodig) en te importeren richting ons Zoekhelden Dashboard voor datavisualisatie.

Datavisualisatie: het hebben van data is leuk, maar de winst zit ‘m in het helder visualiseren van de juiste data voor de verschillende partijen (klant, campagne manager, account & strategie), zodat zij hierop kunnen acteren.

Ben je er nog? Mooi!


De rol van Technisch Manager is onmisbaar voor de visie die wij als Zoekhelden hebben. Data is namelijk het startpunt van alles. Zonder data geen rapportages, learnings of optimalisatiemogelijkheden. Kortom; de juiste data zorgt voor een goed verhaal.

Word jij hier enthousiast van en heb jij denk je de juiste capaciteiten? Dan ben jij de data-nerd die wij zoeken… Waar wacht je nog op?!

Stuur je motivatie en CV naar: marien@zoekhelden.nl

P.S. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Toe aan een verfrissend gesprek met enthousiaste helden?

Bel 020 705 96 80, mail marcel@zoekhelden.nl of
bezoek ons aan de Brouwersgracht in Amsterdam

Brouwersgracht 266-1
1013HG, Amsterdam

KvK Amsterdam 63326191
BTW-nr, NL855187670B01